Нарконон Балкан

 narkonon logo

    НАРКОНОН БАЛКАН
   Адреса: Поштенски број 179
   1430 Кавадарци, Македонија
   Телефон: +389 43 446 447

Опис  

НИЕ ВО НАРКОНОН СМЕ ПОСВЕТЕНИ НА ЕДНО НЕШТО: Да ви помогнеме да ја надминете зависноста засекогаш.

Уникатната Програма на Нарконон дава извонредни резултати. Нашите центри нудат стабилност и удобност за да ви помогнат да се ослободите од зависноста и да си го обновите вашиот живот без дроги. Нашиот персонал се грижи и тој е постојано со вас.

Македонскиот Нарконон е сместен на планина, на чист и свеж воздух, опкружен со ридови и езеро кои создаваат околина што смирува, во која нема стрес и во која лесно можете да се фокусирате на вашата рехабили­тација.

Нашите гостински соби обезбедуваат одмор кој е вита­лен дел од програмата. Здравата исхрана помага да се забрза закрепнувањето и опоравувањето. Кога ги подготвувавме сите поволности, ја зедовме предвид вашата темелна и успешна рехабилитација.

Доколку вие или некој што го познавате има проблем со дроги или со алкохол, јавете се во Нарконон уште денес.

Галерија  

 • narkonon6.jpg
  big image
  narkonon6.jpg
 • narkonon1.jpg
  big image
  narkonon1.jpg
 • narkonon5.jpg
  big image
  narkonon5.jpg
 • narkonon7.jpg
  big image
  narkonon7.jpg
 • narkonon3.jpg
  big image
  narkonon3.jpg
 • narkonon4.jpg
  big image
  narkonon4.jpg
 • narkonon2.jpg
  big image
  narkonon2.jpg

Мапа  

Нарконон Балкан

Контакт Форма  

Нарконон Балкан

.

.