ПЗУ Др. Ана Палева

 ana paleva zdravstvo

   ПЗУ Др. Ана Палева
   Адреса: Невеска 4 4/2
   1000 Скопје Македонија
   Телефон: +389 2 306 1519; +389 71 374 543
   Е-маил:  dr.apaleva@hotmail.com

 

Работно време:
Пон - саб: 09:00 - 20:00
Нед:  не работиме

Опис  

Работно време:
Пон - саб: 09:00 - 20:00
Нед:  не работиме

Галерија  

Наскоро....

Мапа  

ПЗУ Др. Ана Палева

Контакт Форма  

ПЗУ Др. Ана Палева

.

.