ПЗУ Заридент

zarident zdravstvo

адреса: Анести Пановски 6             
телефон: (047) 254 010
телефон 2: (070) 312832
локација: над Тера ТВ

Работно време:
Пон - Пет: 09:00 - 21:00
Сабота: 09:00 - 14:00

 

Опис 

 

* ПЗУ Заридент е стоматолошка ординација која ги прати сите најсовремени методи од областа на стоматологијата. Стручниот тим на ПЗУ Заридент на чело со Д-р Татјана Кузмановска – доктор по стоматологија, Ви ги овозможува следните здравствени услуги:
• Пломбирање на заби со најсовремени композити
• Ендодонтски третмани на забите
• Вадење на заби
• Чистење на забен камен и полирање
• Белеење на заби

Најсовремени протетски услуги:
• Коронки и мостови (безметална и метална керамика)
• Естетски ламинати
• Инлеи
• Современи визил протези
• Тотални протези

Имаме Договор со Фондот - работиме со сини картони.
Искуството на овој тим, Ви стои на располагање да Вашите желби ги претвори во реалност.

Галерија 

 

Мапа 

ПЗУ Заридент

Контакт Форма 

ПЗУ Заридент

 

.

.