Прим. Д-р. Ацо Николов

d r aco

 

   Прим. Д-р. Ацо Николов
   Адреса: Стојан Милевски 1,
   2000  Штип  Македонија
   Телефон: +389  32 381666
   Е-маил: prim_dr_aco@yahoo.com
  Работно време: Пон - Пет од 07:00 до  20:30
 Саб од 07:00 до 15:00

 

Опис  

Добредојдовте во ПЗУ Прим. Д-р Ацо Николов - Штип

Приватната специјалистичка  ординација по интерна медицина ги нуди следниве услуги:
-Гастроскопија
-Колоноскопија
(со биопсија во соработка со Хистолаб за патохистолошки анализи на биопсираниот материјал)
-Специјалистички интернистички прегледи
-ЕКГ
-ЕХО
-Спирометрија
-Ултразвучна коскена дензитометрија
-24х ЕКГ холтер за крвен притисок
 Општата ординација работи со три лекарски тимови, доктори специјалисти по семејна медицина
  Биохемиска лабораторија
  Аптека

Галерија  

 

 • 4.JPG
  big image
  4.JPG
 • 9.JPG
  big image
  9.JPG
 • 6.JPG
  big image
  6.JPG
 • 7.JPG
  big image
  7.JPG
 • 1.JPG
  big image
  1.JPG
 • 8.jpg
  big image
  8.jpg
 • 5.JPG
  big image
  5.JPG
 • 2.JPG
  big image
  2.JPG
 • 10.JPG
  big image
  10.JPG
 • 3.JPG
  big image
  3.JPG

Мапа  

Прим. Др. Ацо Николов

Контакт Форма  

Прим. Др. Ацо Николов

.

.