Био Медикус

bio medikus
 

  Био-медикус
  Адреса: Кирил и Методиј 10
  1430 Кавадарци Македонија
  Телефон: +389 43 410752
  Е-маил:   pzu_biomedikus1@yahoo.com
  Работно време: Пон - Пет од 07:00 до 20:00
  Саб од 08:00 до 13:00

Опис  

Oрдинацијата се наоѓа на одлична локација во центарот на градот, близу ,,Јаворот,, до О.У.Страшо Пинџур. Во нејзина близина се наоѓа  Здравствениот дом-Кавадарци, поголем број на аптеки ,лаборатории.
П.З.У.Био-Медикус  е меѓу пионерите на основани приватни ординации. Основана е во 1993 год. од  Др.Јован Николов. До 2008 год. год работи како ординација со еден тим.
Од мај 2008 год.во П.З.У.Био-Медикус работат 2 лекарски тима:
1.Тимот на др.Ирена Николова-специјалист по семејна медицина,ментор и едукатор во центарот за семејна медицина-Скопје.
2.Тимот на др.Анета Јовановска-Илова-специјалист по семејна медицина.
На нашите пациенти им нудиме услуги кои се базирани на медицина заснована на докази.
Ги следиме сите новини и промени во здравствениот систем, како и сите новини во лекувањето на акутни и хронични заболувања.
П.З.У.Био-Медикус има склучено договор со Ф.З.О. 

Галерија  

 

 • 5.jpg
  big image
  5.jpg
 • 4.jpg
  big image
  4.jpg
 • 7.jpg
  big image
  7.jpg
 • 2.jpg
  big image
  2.jpg
 • 8.jpg
  big image
  8.jpg
 • 6.jpg
  big image
  6.jpg
 • 1.jpg
  big image
  1.jpg
 • 3.jpg
  big image
  3.jpg

Мапа  

Био Медикус

Контакт Форма  

Био Медикус

.

.