ПЗУ Физиомедика

fiziomedika1 

 

  ПЗУ Физиомедика
  Адреса: 5-ти Ноември 54,
  2400  Струмица  Македонија
  Телефон: +389 34 520888
  Е-маил:pzu.fiziomedika@gmail.com
  Работно време: Пон - Пет од   08:00 до 20:00

Опис  

Специјалистичка ординација по физикална терапија и медицинска рехабилитација, Физио Медика започната со работа пред 10 години.
Лекуваме и рехабилитираме болести и состојби после повреда на остео-мускуларен апарат како:
-остеоартрити
-грбна болка
-дискусхернии
-лумбоишијалгии
-постурални проблеми
-рехабилитација на спортски повреди

Третираме болести на периферни нерви:
-парези
-неуропатии
Ординираме ортопедски помагала и ортози.
Располагаме со комплетна апаратура за електро терапија, вклучувајќи и соно терапија, магнето терапија, ласер терапија; Парафинска терапија; Мануелна масажа; Терапевтски вежби.
Наша цел е живот без болка, со целосна функционалност и максимален квалитет на живот.
Ве поздравува тимот на Физио Медика на чело со д-р Виолета Петкова физијатар со 23 годишно искуство.

Галерија  

 

 • 4.JPG
  big image
  4.JPG
 • 9.JPG
  big image
  9.JPG
 • 6.JPG
  big image
  6.JPG
 • 7.JPG
  big image
  7.JPG
 • 1.JPG
  big image
  1.JPG
 • 8.JPG
  big image
  8.JPG
 • 5.JPG
  big image
  5.JPG
 • 2.JPG
  big image
  2.JPG
 • 10.JPG
  big image
  10.JPG
 • 3.JPG
  big image
  3.JPG

Мапа  

ПЗУ Физиомедика

Контакт Форма  

ПЗУ Физиомедика

.

.