Ветеринарна амбуланта Д-р СТОЈАНОСКИ

dr.stojanovski 

   Ветеринарна амбуланта Д-р  СТОЈАНОСКИ
  Улица: Кавала 1,
  7000  Битола  Македонија
  Телефон: +389 47 610396 /+389 70 637399
  Е-маил:drstojanoski@yahoo.com

Опис  

Ветеринарна амбуланта  Д-р СТОЈАНОСКИ
Од самиот почеток имаме една цел - на сопствениците на домашни миленици да им обезбедиме комплетна услуга на едно место.
Современиот начин на лечење кој бара континуирана едукација на лекарите обезбедува добри услови за решавање на проблемот во најбрз и најефикасен можен рок.
Се надеваме дека ќе успееме да ги исполниме сите ваши потреби и задоволството да биде обострано!!!
Во нашата амбуланта можете да ги добиете следните услуги:
-Брза дијагностика и терапија (брзи тестови и анализи)
-Хируршки интервенции (абдоминална, торакална, естетска, реконструктивна, онколошка хирургија, операции на врат и глава.)
-Породилство и стерилитет
-Стоматолошки интервенции (стоматолошка хирургија, чистење забен камен, екстракција на заби, орални тумори, гингивални флапи)
-Интернистичка дијагностика
-Лабораториска дијагностика (крвна слика, биохемија, хормони)
-Вакцинации и чипирање
-Ехо дијагностика (абдоминална, торакална)
-Офталмологија (комплетна дијагностика, терапија, ехо дијагностика,хируршки интервенции)
-Медицинска храна (храна за сензитивен дигестивен систем, храна за кожни алергии, храна за стерилизирани животни, храна за проблеми со уринарен тракт итн.)
-Превентива, нега и совети
-Ветеринарски препарати
-Козметички третман (стрижење и капење)
-Домашна посета
-Дежурен ветеринар
 
Работно време:
Пон-пет: 9-13 16-19h  саб:10-15h
Недела, неработни денови и итни интервенции на повик
Адреса: Ул.Кавала бр.1,Битола, Република Македонија
Тел. За контакт:
Д-р вет. мед. Владимир Стојаноски - 070/637-399; 047/610-396
Д-р вет. мед. Нада Христовска -  070/438-361
Email: drstojanoski@yahoo.com

Галерија  

 

 • 5.jpg
  big image
  5.jpg
 • 4.jpg
  big image
  4.jpg
 • 9.JPG
  big image
  9.JPG
 • 7.jpg
  big image
  7.jpg
 • 2.jpg
  big image
  2.jpg
 • 8.JPG
  big image
  8.JPG
 • 6.jpg
  big image
  6.jpg
 • 1.jpg
  big image
  1.jpg
 • 10.JPG
  big image
  10.JPG
 • 3.jpg
  big image
  3.jpg

Мапа  

Ветеринарна амбуланта Д-р СТОЈАНОСКИ

Контакт Форма  

Ветеринарна амбуланта Д-р СТОЈАНОСКИ

.

.