ЈС Дентал

 js dental

  ЈС Дентал
  Адреса: Цане Василев бр.1/2,
  7000  Битола  Македонија
  Телефон: +389 75 453275
  Е-маил: strezoski@gmail.com

Опис  

 Ординацијата има склучено договор со Фондот за здравство на Р.М. и работиме со матични пациенти. Кај нас ќе ги добиете сите услуги од областа на:
-болести на заби и ендодонција (пломбирање со висококвалитетни нанокомпозитни пломби, лекување и полнење на забни канали) 
-болести на уста и пародонт (ултразвучно чистење на забен камен, воздушно полирање, рачна обработка на пародонтални џебови) 
-детска стоматологија (комплетна грижа за оралното здравје на најмалите) -фиксна протетика (изработка на коронки и мостови, метална и безметална керамика)
-мобилна протетика (изработка на парцијални и тотални мобилни протези, визил протези)
 -естетска стоматологија (професионално белеење на заби)
Работно време на ординацијата
Понеделник- Петок     од 09 до 20 часот
Сабота            од 09 до 14 часот

Галерија  

 

 • 5.jpg
  big image
  5.jpg
 • 4.jpg
  big image
  4.jpg
 • 7.jpg
  big image
  7.jpg
 • 10.jpg
  big image
  10.jpg
 • 2.jpg
  big image
  2.jpg
 • 9.jpg
  big image
  9.jpg
 • 8.jpg
  big image
  8.jpg
 • 6.jpg
  big image
  6.jpg
 • 1.jpg
  big image
  1.jpg
 • 3.jpg
  big image
  3.jpg

Мапа  

ЈС Дентал

Контакт Форма  

ЈС Дентал

.

.