Др. Анчевски

 drancevski

 

 

  Др. Анчевски
  Улица: Митрополит Т. Гологанов бр.28,
  1000  Скопје  Македонија
  Телефони: +389 2 3216608 / +389 75  280875
  Е-маил: ancevski@laserlab.com.mk
  https://www.facebook.com/Clinic-Dr-    Ancevski-388394587888257/
  www.ancevski.mk

 

Опис  

Пред повеќе од една деценија, дерматолошко естетската ординација „д-р Анчевски“ започна со работа поставувајќи си цел постојано да наметнува повисоки стандарди во своето професионално поле, а како резултат на тој пристап стручниот тим зад себе има повеќе од 100.000 задоволни пациенти од земјава и од странство. Податоците говорат дека 7000 луѓе годишно во просек 30 до 40 пациенти секој работен ден минуваат низ ординацијата и прават прегледи и третмани од областа на дерматологијата, естетско-козметичка дерматологија и дерматохирургијата.
Стручниот тим е составен од специјалисти дерматовенеролози, медицински сестри и надворешни консултанти. Лекарите постојано се обучуваат во познати светски центри и постојано се надоградуваат во своето професионално поле.
Ординацијата се состои од четири дела: Центар за дерматовенерологија, Естетско корективна дерматологија, Центар за нега и Третмани на коса и дерматохирургија.
Во изминатите 13 години, „д-р Анчевски“ воведе техники кои беа и останаа единствени во Македонија. Определбата е дека постојано мора да се работи на доусовршување и на подобрување на понудата и ќе продолжиме да чекориме по тој професионален пат и во иднина.
Дерматолошко естетската ординација „д-р Анчевски“ нуди широка палета на услуги со примена на најсовремена технологија:

-Ласерски третмани
-Ботокс
-Филери
-Микродермоабразија
-Хемиски пилинг
-Мезотерапија
-Дерматолошка козметологија
-Ласерска епилација
-Ласерско отстранување на тетоважи
-Радиобранова терапија за отстранување на кожни промени
-Затегнување на кожа на лице и тело, топење на масти и целулит
-Дерматолошки консултативни прегледи
-Дијагностика и терапија на сите кожни заболувања
-Компјутеризирана дерматоскопија
-Ласерско третирање на: вирусни брадавици, келоиди, кератози, кондиломи,
папиломи и сл.
-Лекување и третмани на акни и лузни од акни
-Отстранување на хиперпигментации
-Отстранување на црвенило и хемангиоми на лице и тело
-Доплер дијагностика
-Алерголошки тестирања
-Отстранување на капилари и венули
-Склерозирање на проширени вени
-Третирање на габичи инфекции на нокти
-Дијагностика и третмани на сексуално преносливи болести
-Електрокаутеризација
-ПУВА терапија
-Озонотерапија
-Третман на прекумерно потење Хиперхидроза
-Дерматохирургија
-Центар за коса
Сите овие светски третмани се наоѓаат во ординација „д-р Анчевски“ услугите ги нудат врвни специјалисти дерматовенеролози, со насовремени апарати кои што своите обуки ги поминале во познати светски центри, кои постојано се надоградуваат и ги следат сите светски иновации од полето на дерматологијата и естетскатата дерматологија.
Консултации, прегледи и третмани се вршат секој работен ден од 09 до 20 часот и во сабота од 10 до 14 часот.

Галерија  

  • 1
  • 10
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Мапа  

Др. Анчевски

Контакт Форма  

Др. Анчевски

.

.