Дент Арт

 logodentart1


  Дент  Арт
  Адреса: Андреја Зограф 22-а,
  1000  Скопје  Македонија
  Телефон: +389 2 2033332 / +389 70 349871
  Е-маил: pzodentart@yahoo.com

 

Опис  

Ординацијата е започната со работа од 01.04.2002 година. Во ординацијата се пружаат сите стоматолошки услуги.

Галерија  

 

 • 5.jpg
  big image
  5.jpg
 • 4.jpg
  big image
  4.jpg
 • 2.jpg
  big image
  2.jpg
 • 6.jpg
  big image
  6.jpg
 • 1.jpg
  big image
  1.jpg
 • 3.jpg
  big image
  3.jpg

Мапа  

Дент Арт

Контакт Форма  

Дент Арт

.

.