ПЗУ Елифе

elifelogo 

 

  ПЗУ Елифе
  Улица: с. Арачиново,
  1000 Скопје Македонија
  Телефон: +389 71 629629
  Е-маил: pzu_elife@hotmail.com
  Работно време: Пон: - Пет од 07:30  до 19:30Опис  

Услуги што се вршат во Здравствената Ординанција Poliklinika Elife Aracinovo:

-Контрола и екзаминација
-Издавање на медицинска документација
-Процена на работна способност
-Домашна посета
-Апликација на субкутана,интрамускулна и венска инекција
-Поставување на венска линија
-Интравенозна пункција и земање на крв
-Интравенозна инфузија
-Стандардно EKG
-Предна риноскопија
-предна носна тампонада ,спречување на носно крварење
-Отоскопија (оцена на инфекција на надворешен ушен канал и промени на мембрана тимпани )
-Обработка на рана и припрема за упатување
-Отстранување на страно тело од поткожното ткиво
-Инцизија на мали мекоткивни инфекции
-Офталмолошки преглед ( преглед на очно дно со хипертензивни и дијабетски промени )
-Мануелен преглед на дојка.

Галерија  

 

 • 5.jpg
  big image
  5.jpg
 • 4.jpg
  big image
  4.jpg
 • 7.jpg
  big image
  7.jpg
 • 2.jpg
  big image
  2.jpg
 • 6.jpg
  big image
  6.jpg
 • 1.jpg
  big image
  1.jpg
 • 3.jpg
  big image
  3.jpg

Мапа  

ПЗУ Елифе

Контакт Форма  

ПЗУ Елифе

.

.