ПЗУ Медика - Лабораторија

 medikalogo

 

 

  ПЗУ  Медика - Лабораторија
  Улица: Братство Единство 41
  2400  Струмица  Македонија
  Телефон: +389 34 326 301 / +389 34  320444
  Е-маил: laboratorija@medica.com
  Работно време:
  Пон - Пет од 07:00 до 16:00
  Саб од 07:00 до 14:00Опис  

Дијагностичка  лабораторија  МЕДИКА  единствена приватна специјалистичка лабораторија од таков вид по опременост, кадар и простор во Југоисточна Македонија. Стручниот тим и најсовремените апарати овозможуваат изработка на широк спектар на анализи од областа на хуманта медицина. Лабораторијата има склучено договор ФЗОМ на Република Македонија за изработка на лабораториски анализи од лабораториска упат лу-1 и лу-2.

Галерија  

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Мапа  

ПЗУ Медика - Лабораторија

Контакт Форма  

ПЗУ Медика - Лабораторија

.

.