Ветеринарна амбуланта - Др. Налетоски

 logodrnaletoski

 

 

 

  Ветеринарна амбуланта -   Др.Налетоски
 Адреса: ул.1244 бр.36, Ѓорче   Петров,
  1000 Скопје  Македонија
  Телефон: +389 02 2036161 / +389   75 246611
  Е-mail: pandorce@yahoo.com
  Работно време:
  Пон - Пет од 09:00 до 20:00
  Саб од 09:00 до 14:00

 

 

Опис  

Ветеринарни амбуланти, домашни миленици - опрема, храна и продавници. Препуштете ја грижата за Вашите миленици во сигурни и искусни раце - Др. Налетоски - Секогаш тука за Вас! Д-р Налетоски

Галерија  

 

 • 4.jpg
  big image
  4.jpg
 • 2.jpg
  big image
  2.jpg
 • 1.jpg
  big image
  1.jpg
 • 3.jpg
  big image
  3.jpg

Мапа  

Ветеринарна амбуланта - Др. Налетоски

Контакт Форма  

Ветеринарна амбуланта - Др. Налетоски

.

.