ПЗУ Ем - Дент

 logodent

ПЗУ Ем-Дент
Адреса: с.Студеничани ул.4 бр.109-а
1000 Скопје Македонија
Телефон: +389 70 903057
Е-маил: em.dent@yahoo.com
Работно време: Пон - Пет од 09:00 до 21:00

Опис  

МЕДИЦИНСКИ - СТОМАТОЛОШКИ  ЦЕНТАР  ДР. ЏАФЕРИ  е основана  на 01.01.2008 година.

Во склоп на Поликлиниката:
СТОМАТОЛОГИЈА СО РТГ ДИЈАГНОСТИКА –ЕМ-ДЕНТ
ОПШТА МЕДИЦИНА  –ЕМЕРГЕНЦА  (Лабораторија, Ехо кабинет, Физикална терапија и домашна посета)
ФАРМАЦИЈА – ЕМ-ФАРМ
Лоцирани сме на 3 локации во склоп на општина Студеничани, с.Студеничани, с.Батинци и с.Морани.  Располагаме со 4 тима на искусни доктори  на стоматологија кои работат  на постојано усовршување и подобрување на квалитетот на услугите кои ги нудиме.
 

Во нив спаѓаат услуги:
-Превентивна стоматологија (залевење фисури и флуор профилакса)
 -Конзервативна стоматологија
-Естетски реставрации и професионално белеење заби
-Стоматолошка протетика(металкерамика, безметални изработки)
-Оралнохируршки интервенции
-Имплантологија  Alphabio implants
-Апликација на хијалуронски филери, PRP и  PRF третмани.

Галерија  

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 6
  • 7
  • 8

Мапа  

ПЗУ Ем - Дент

Контакт Форма  

ПЗУ Ем - Дент

.

.