Аптека М&М фарм

 logo

 

  Аптека  М&М  фарм
  Улица: Благоја Тоска 35/1
  1200 Тетово, Македонија
  Телефон: +389 44 336 222
  Е-маил: aptekammfarm@yahoo.com
  https://www.facebook.com/AptekaMM/

 

 

Опис  

Аптеката M&М фарм има богат асортиман на лекови и помошни лековити средства,а на своите клиенти им нуди можност за подигање на лекарства преку фондот за здравство.
Снабденост со лекови во секое време,секогаш блиску до своите потрошувачи,висока професионалност, стручност и експедитивност при услугата.

Галерија  

 

  • 2.jpg
    big image
    2.jpg
  • 1.jpg
    big image
    1.jpg

Мапа  

Аптека М&М фарм

Контакт Форма  

Аптека М&М фарм

.

.