Аптека Вива 2

 viva 2 logo1

  Аптека Вива 2
  Адреса: Осоговска 30,
  2304 Македонска Каменица, Македонија
  Телефон: +389 33 431779
  Е-маил: viva _violeta@yahoo.com
  Работно време: Пон - Саб од 08:00   до 21:00

Опис  

ПЗУ Аптека Вива започна со работа на 21.02.1996 год. Од тој период па наваму отворена е уште една работна единица Аптека Вива-2, а пред еден месец започна со работа и работната единица, Аптека Вива-3 во руралното место с. Истибања.
Сите аптеки се снабдени со лекови од листата на лејкови кои паѓаат на товар на ФЗОМ и лекови кои не се дел од таа листа и ОТЦ препарати. Располагаме и со друг вид на артикли, поточно детска храна, детска опрема ( цуцли, дубалки, колички, разни играчки итн), секаков вид на козметика, чаеви, итн.
Стручниот кадар секогаш стои на располагање на клиентите со цел секогаш купувачите да бидат задоволни.
„ Мисли денес за твоето здравје утре и не двоуми се “

Локација
ПЗУ Аптека Вива
Ул: Осоговска бр: 30
Македонска Каменица
Телефон: +389 33431779 / +389 78432779 / +389 7509845

ПЗУ Аптека Вива-2
Ул: Маршал Тити бр: 16
Македонска Каменица
Телефон: +389 33432777 / +389 78432779 / +389 7509845

ПЗУ Аптека Вива-3
с. Истибања
Виница
Телефон: +389 33431779 / +389 78432779 / +389 75309845

 

Галерија  

 

 • 2.jpeg
  big image
  2.jpeg
 • 1.jpg
  big image
  1.jpg
 • 3.jpg
  big image
  3.jpg

Мапа  

Аптека Вива 2

Контакт Форма  

Аптека Вива 2

.

.