Др. Радица Бојчева

 drradicabojceva logo Д-р Радица Бојчева
Адреса: бул.Партизански Одреди 21-а/2
1000 Скопје Македонија
Телефон: +389 78 836600
Е-емаил:dr.radicabojceva@yahoo.com
www.facebook.com/dr.bojceva/
Работно време: Пон - Сре , Пет од 08:00 до 15:00
Вто , Чет од 13:00 до 20:00

Опис  

ПЗУ Д-р Радица Бојчева е специјалистичка ординација по гинекологија и акушерство, основана во 2016 година. Носител на дејноста е Д-р Радица Бојчева специјалист гинеколог - акушер, со 25 години работно искуство. Претходно вработена во тогашната Воена болница, како началник на гинеколошкиот оддел. Соработник на Д-р Радица Бојчева е сестра Билјана Огненова, со завршена висока акушерска школа. Ординацијата е локализирана во центарот на градот Скопје, во непосредна близина на Грчкиот конзулат, со адреса бул. Партизански Одреди бр. 21 - Скопје.
Во нашата ординација се изведуваат прегледи и дијагностичко-терапевтски интервенции од сите области во гинекологијата и акушерството. Во широката палета на услуги спаѓаа:
-Комплетен гинеколошки преглед
-ПАП- Колпоскопија- Микробиолошки брисеви
-ХПВ типизација
-Биопсија, полипектомија
-2Д и 3Д ултразвук на матка и јајниц
-Подготовка за ИВФ ( ХСГ)
-Ехо прегледи и колордоплер на абдоминална и вагинална сонда
-Откривање на рана бременост
-Рано откривање на фетални аномалии
-Сите скрининзи во бременоста
-4Д  ултразвук со снимен видео запис
-ЦТГ - Кардиотокографија
-Преглед и ехо на дојки
-Контрацепција, советувалиште за млади
Нашата ординација соработува со повеќе здравствени субјекти, сите јавни здравствени  установи  и приватни установи со кои имаме случено договор.

Галерија  

 

 • 4.jpg
  big image
  4.jpg
 • 9.JPG
  big image
  9.JPG
 • 6.JPG
  big image
  6.JPG
 • 7.jpg
  big image
  7.jpg
 • 1.JPG
  big image
  1.JPG
 • 8.jpg
  big image
  8.jpg
 • 5.JPG
  big image
  5.JPG
 • 2.JPG
  big image
  2.JPG
 • 10.JPG
  big image
  10.JPG
 • 3.JPG
  big image
  3.JPG

Мапа  

Др. Радица Бојчева

Контакт Форма  

Др. Радица Бојчева

.

.