Деметра Медикал

 demetramedikal logo

Деметра медикал
Адреса: Владимир Комаров 29-3/2
1000 Скопје Mакедонија
Телефон: +389 02 2461056
Е-маил: demetra@t.mk
Работно време: Пон , Чет - Пет од 09:00 до 17:00
Вто - Сре од 12:00 до 17:00

Опис  

Деметра Медикал е специјалистичка ординација по гинекологија и акушерство. Ординацијата располага со најмодерна    опрема и професионална услуга по светски стандарди.

  Услуги:
- Најсовремена ЕХО дијагностика ( ултразвучен апарат ACCUVIX XQ, Medison )
- 4D ( 3D Live ) ЕХО во бременост со фото и ЦД запис
- 3Д/4Д ЕХО во гинекологија
- Дијагностика со доплер на крвни садови
- Нова софтвер технологија ( 3DXI, DMRI, Volume CT )
- CTG – кардиотокографија
- Советувалиште за бременост
- Клинички и ЕХО преглед на дојки
- Скрининг за преканцерозни промени на грло на матка ( ПАП тест, HPV типизација )
- Колпоскопија со видео камера
- Микробиолошки испитувања
- Лабораториски анализи
- Испитување и третман на стерилитет
  Доверба, сигурност, професионалност.
  Дозволете му на професионалниот тим од Деметра Медикал и Др. Оливера Арнаудова да се погрижат за вашето здравје!

Галерија  

 

 • 5.jpg
  big image
  5.jpg
 • 4.jpg
  big image
  4.jpg
 • 2.jpg
  big image
  2.jpg
 • 6.jpg
  big image
  6.jpg
 • 1.jpg
  big image
  1.jpg
 • 3.jpg
  big image
  3.jpg

Мапа  

Деметра Медикал

Контакт Форма  

Деметра Медикал

.

.