ПЗУ Кардиолек

 pzukardiolek1l logo ПЗУ Кардиолек
Адреса: Ул. Панче Пешев 25/-
2400 Струмица,  Македонија
Телефон: +389 34 349349   
+389 75 471 085
E-mail: drkirosopov@yahoo.com
Работно време: Пон-Пет: 08:00-15:00;

Опис  

ПЗУ ,,Кардиолек ,, Струмица специјалистичка ординација по  интерна медицина работи од 2007 година  во Струмица  на ул  Братство и единство бр 36.А
Од  самиот почеток  ПЗУ  Кадиолек  има договор со фондот за здрвствено осигурување и работи секој работен ден од 8-15 и   сабота 8-13 часот.
Во  ординацијата освен специјалистичи прегледи по интерна медицина   се вршат и следниве испитувања  и услуги.
Ехо на абдоминални органи, ехо  на простата, тестиси, гради, меки  ткива и зголбови, тиреоидна жлезда ,
коронарен стрес тест, спирометрија , холтер за питисок , 24 часовен ЕКГ холтер
доплер на крвни садови на горни и долни екстремитети, доплер на каротидни артерии и интракранијален доплер.
Ординацијата  располага и со мобилен ехо апарат со кој се вршат ехо прегледи во домашни услови. Во ординацијата  работи д-Киро  Шопов специјалист   по интерна медицина со долгогодишно искуство од областа на  интерната медицина.
На пациентите кои до доаѓаат во ПЗУ  Кардиолек секогаш им нудуме врвна и професионална услуга  со мотото ..
Здравјето на пациентите е наш  приоритет и  секогаш практикуваме  медицина базирана врз  докази.....

Галерија  

 

 • 10.jpeg
  big image
  10.jpeg
 • 50.jpeg
  big image
  50.jpeg
 • 70.jpeg
  big image
  70.jpeg
 • 80.jpeg
  big image
  80.jpeg
 • 30.jpeg
  big image
  30.jpeg
 • 60.jpeg
  big image
  60.jpeg
 • 91.jpeg
  big image
  91.jpeg
 • 90.jpeg
  big image
  90.jpeg
 • 40.jpeg
  big image
  40.jpeg
 • 20.jpeg
  big image
  20.jpeg

Мапа  

ПЗУ Кардиолек

Контакт Форма  

ПЗУ Кардиолек

.

.