Др. Ане Котев

kotev dr ane logo

 Д-р Ане Котев
Адреса: Козле 93,
1000 Скопје Македонија
Телефон: +389 02 3084616 / +389 02 3086018
Е-маил: dr.ane@kotevdental.com.mk
www.kotevdental.com.mk
Работно време: Пон - Пет од 09:00 до 20:00

Опис  

Во нашата ординација посветена на уметноста и науката на козметичката стоматологија. Без разлика дали сте нови во оваа област или сте присутни веќе неколку години, секогаш е тешко да се одлучите за нов стоматолог.
Од 1990 година Др. Котев и персоналот се посветени на обезбедување на највисок квалитет на дентална нега за пациентите во пријатна, грижлива и релаксирана атмосфера.
Нашата ординација поседува најсовремена опрема, со најквалитетни материјали и високо обучен
персонал. Нашата мисија е да ве едуцираме како да имате здрави заби и непца за долгогодишни насмевки, и сето тоа на грижлив и сочувствителен начин. Ние ја користите денешната технологија за да создадеме подобри насмевки за утре.
При Вашата посета на нашата стоматолошка ординација, ние ќе ја користиме најновата дентална козметика за да Ви дадеме неверојатна насмевка. Нашите доктори знаат дека насмевката е значајна за Вашиот секојдневен животен стил. Затоа, ние веруваме дека здрави заби и непца се само почетокот на живот исполнет со прекрасни насмевки.
Нашата ординација вклучува услуги во општа, козметичка и реконструктивна стоматологија. Ординацијата е исто така посветена на обезбедување на квалитетни стоматолошки услуги за оние кои имаат потреба од стоматолошка нега за деца и возрасни.
Првите впечатоци се значајни. Здрава и атрактивна насмевка може да ја зголеми Вашата самодоверба и да го подобри Вашиот личен и професионален живот. Сите наши процедури се нежни, и изведени од обучен персонал. Сега повеќе од секогаш, можете да ги измените Вашите насмевки лесно и безболно со само неколку посети! За да откриете како можете да изгледате помлади, cheap replica watches направете го повикот кој ќе ви го смени животот денес.
Во стоматолошката ординација Котев Ане ДС (Доктор по Стоматологија) секој ја добива насмевката од соништата, сето тоа со најновите техники и технологии, во најудобната и најпријатната можна средина. Пациентите кои се под стрес може да се ослободат од нивните стравови и со само неколку посети да завршат неколку годишна работа.
     
  Услуги:
-Протетски надоградби - коронки и мостови
-Мобилни протетски надоградби
-Белеење на заби
-Импланти
-Импактирани заби
-Орална хирургија
-Ендодонтски третмани и пломби
-Периодонтални заболувања
-Детска и превентивна стоматологија
-Lumineers

Галерија  

 

 • 5.jpg
  big image
  5.jpg
 • 4.jpg
  big image
  4.jpg
 • 7.jpg
  big image
  7.jpg
 • 10.jpg
  big image
  10.jpg
 • 2.jpg
  big image
  2.jpg
 • 9.jpg
  big image
  9.jpg
 • 8.jpg
  big image
  8.jpg
 • 6.jpg
  big image
  6.jpg
 • 1.jpg
  big image
  1.jpg

Мапа  

Др. Ане Котев

Контакт Форма  

Др. Ане Котев

.

.