Гинека - мед

 logo ginekamed

 

   Гинека-мед
  Адреса: Ристо Фаршинин 12,
  1480 Гевгелија Македонија
  Телефон: +389 34 212383 / +389 78 238085
  Е-маил: dr_elica@yahoo.com
  www.facebook.com/gineka.med
  Работно време: Пон - Пет од 08:00 до 16:00

 

Опис  

За првпат во Македонија и на Балканот лекување со 100% биодентични хормони. Решение за сите климактерични симптоми меѓу коишто се вбројуваат: valunzi (напади на топлина ) и ноќно потење, сувост, свраб и иритација на вагината, нелагодност и болка во текот на сексуалниот однос, мигренозни главоболки, зголемен ризик за уринарни инфекции, инкотиненција, проблеми со памтењето, иритабилност и чуство на замор, брзи промени на расположението, емоционална преосетливост, прекумерно зголемување на телесната тежина, зголемена влакнатост, акни и појава на пори. Дајте му можност на вашиот организам да се чуствува поубаво и помладо, а воедно забавете го процесот на остеопороза. Индивидуално дозирање за секој пациент, без контраиндикации што се јавуваат при земање на супституциона терапија ( тромбофлебитис, цереброваскуларни болести и болести на коронарните крвни садови, болести на црниот дроб, дијабетес мелитус ). За повеќе информации обратете се на Телефон: +389 78 238 085 / +389 70 332 113

Галерија  

 

  • 2.jpg
    big image
    2.jpg
  • 1.jpg
    big image
    1.jpg

Мапа  

Гинека - мед

Контакт Форма  

Гинека - мед

.

.