Денталукс

dentalux logo 


Денталукс
Адреса: Блажо Орландиќ 26а,
1000 Скопје Македонија
Специјалистичка ортодонција: +389 70 388665
Број на ординација: +389 02 436806 / +389 71 328259
Е-маил: g_ksenija@hotmail.com

Опис  


Денталукс
Адреса: бул.Александар Македонски б.б.
2420 Радовиш Македонија
Телефон: +389 32 633633 / +389 70397835
Е-маил: g_ksenija@hotmail.com
Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 20:00
Саб од 08:00 до 16:00

Наскоро повеке информации и фотографии за Стоматолошката ординација Денталукс  нејзините производи и услуги ке Видите на Вашиот профил.......наскоро....

Галерија  

 

 • 4.jpeg
  big image
  4.jpeg
 • 10.jpeg
  big image
  10.jpeg
 • 9.jpeg
  big image
  9.jpeg
 • 8.jpeg
  big image
  8.jpeg
 • 2.jpeg
  big image
  2.jpeg
 • 6.jpeg
  big image
  6.jpeg
 • 7.jpeg
  big image
  7.jpeg
 • 5.jpeg
  big image
  5.jpeg
 • 3.jpeg
  big image
  3.jpeg
 • 1.jpeg
  big image
  1.jpeg

Мапа  

Денталукс

Контакт Форма  

Денталукс

.

.