Др. Робинсон Хелт Клуб

 prodimed logo

 

Др. Робинсон Хелт Клуб
Адреса: М. Т. Гологанов 57,
1000 Скопје Македонија
Телефон: +389 02 313 2092 / +389 72 700 070
Е-маил: dr.robinson.mk@gmail.com
web: www.drrobinson.mk

 

Опис  

Слабејте ЗДРАВО под будното око на нашите доктори!!


Дајте им ОТКАЗ на килограмите!


Дали сте спремни да почнете да водите поздрав живот? Дали сакате конечно да се ослободите од вишокот килограми? PRODIMED ви нуди уникатна, ефективна и брза програма, во која ќе губите килограми на здрав и одговорен начин. Клучот на успешноста е пријателската, лична поддршка од нашите доктори и нутриционисти. Комбинирано со докажаната програма за слабеење, врвните резултати не можат да изостанат.

PRODIMED ДИЕТА
Медицински одговорен начин за губење тежина
Дали сте подготвени за поздрав начин на живеење и сакате трајно губење на тежината? Prodimed ви нуди единствена, ефективна програма на активности што ви овозможува губење на тежина на здрав, осмислен и траен начин благодарејќи на протеинската диета на Prodimed. Со прилагоден план во фази и со постојаната грижа на нутриционист, вие може да го изгубите вишокот тежина и да добиете долгорочни ефекти.

ПРОФЕСИОНАЛНА ГРИЖА
Клучот за успех и долгорочни ефекти
Истражувањето покажало дека професионалната грижа е клучна за успехот. Со помош на назначениот нутриционист од страна на Prodimed, вие ќе ја достигнете вашата целна тежина на ефикасен начин. Улогата на нутриционистот е развивање на програма на прилагодени активности. Таа програма на крајот станува природна навика за јадење. Редовни консултации со нутриционистот се одржуваат во текот на вашата диета, се води евиденција за вашата тежина и се разговара за планот на диетата. Вам ви е обезбедена постојана грижа за да се гарантира успехот на диетата. Ако е потребно, може да се внесат модификации во навиката за исхрана. Дополнително, нутриционистот на Prodimed ќе ве советува за производите и начините како да ја подобрите програмата. Овој персонализиран пристап ни помага да го одржиме и гарантираме успехот – ние сме задоволни со резултатите од нашата работа повеќе од 10 години.

ЕФЕКТИВНА ПАТЕКА
Чекор по чекор до здрава исхрана
Испробаната и тестирана програма на Prodimed се состои од 5 различни фази, при што прво го губите вишокот тежина, а потоа воспоставувате здрава, балансирана навика за исхрана. Оваа единствена комбинација обезбедува долгорочни ефекти! Во активната фаза, протеински додатоци и програма на активности така прилагодени за вас за да ви го гарантираат посакуваното губење тежина. Во текот на фазите на транзиција, вие постепено се префрлате на редовна исхрана за да обезбедите целосно регулирана исхрана во фазите на одржување.

ВКУСОВИ И РАЗНОВИДНОСТ
Разновидност на вкусови
Пробаната и тестирана програма на Prodimed се состои од 5 различни фази, при што прво го губите вишокот тежина, а потоа воспоставувате здрава, балансирана навика за исхрана. Оваа единствена комбинација обезбедува долгорочни ефекти! Во активната фаза, протеински додатоци и програма на активности така прилагодени за вас за да ви го гарантираат посакуваното губење тежина. Во текот на фазите на транзиција, вие постепено се префрлате на редовна исхрана за да обезбедите целосно регулирана исхрана во фазите на одржување.

Галерија  

 

  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20

Мапа  

Др.Робинсон Хелт Клуб

Контакт Форма  

Др.Робинсон Хелт Клуб

.

.