ДТУ Токси - Вет Дооел

 toksivet logo ДТУ Токси - Вет Дооел
Адреса: Спиро Гулапчев 5-б,
1000  Скопје Македонија
Телефон: +389 71 302 503 / +389 75 477 632
Е-маил: toksivet@gmail.com
Работно време: Пон - Пет од 08:00 до 16:00

Опис  

ТОКСИ-ВЕТ : БИДЕЈЌИ ИМАШ ПРОБЛЕМ СО ИНСЕКТИ ИЛИ ГЛОДАРИ

Глувци, стаорци, лебарки, мравки, бубашваби и други непријатни и иритирачки неканети гости за нас не претставуваат проблем. Ние од 2012 година за вашиот спокој истите ги решаваме без мака.
Наша главна дејност е Дезинфекција, Дезинсекција и Дератизација како и ДДД делот во Системите за безбедност и квалитет на храна (HACCP, HALAL, BRC, GMP и други).
Нашиот опсег на работа се протега од домаќинства па се до големи и комплексни индустриски капацитети.
Работиме во согласност сo Законот за Заштита на Населението од Заразни Болести и поседуваме одобрение за дезинфекција, дезинсекција и дератизација од Министерството за Здравство на Република Македонија.
Сигурно си тука бидејки имаш проблем со некој инсекти или глодар, ако сакаш совет, понуда и комплетно решение за твојот проблем. Контактирај не.

ДТУ ТОКСИ-ВЕТ дооел може да ви ги понуди следните услуги:
- Дезинфекција
- Дезинсекција
- Дератизација
- Д.Д.Д. дел во HACCP систем
- Курсеви за Хигиена и Безбедност на Храна

Галерија  

 

 • 4.jpg
  big image
  4.jpg
 • 2.jpg
  big image
  2.jpg
 • 1.jpg
  big image
  1.jpg
 • 3.jpg
  big image
  3.jpg

Мапа  

ДТУ Токси - Вет Дооел

Контакт Форма  

ДТУ Токси - Вет Дооел

.

.