Ст - Медика

 tonitaleski ort logo

 

 Ст-Медика
Адреса: бул.В.С.Бато 2-б/7,
1000 Скопје  Македонија
Телефон: +389  02 2464460
Е-маил: stmedika@yahoo.com

Опис  

Ортопедски услуги:
1. Преглед на бебе со ЕХО на колкови,
2. Следење на развојни деформитети на стапалата кај деца од предучилишна возраст (рамни стапала),
3. Следење на развојни деформитети на рбет (сколиози, кифози),
4. Третман на болни синдроми кои произлегуваат од рбетен столб (дископатии, брахијалгии, ишијалгии, лумбаго),
5. Пункција на зглоб кај состојби со внатрезглобна течност или крв,
6. Апликација на внатрезглобни инекции,
7. Инцизија на слузни кеси,
8. Хирушка обработка и шиење на мала рана,
9. Поставување на ортопедско помагало или гипс, вадење на поставена гипсена имобилизација,
10. Следење и конзервативен третман на спортски повреди,
11. Следење и лекување на остеопороза,
12. Отстранување на ноктна плоча кај гливични инфекции на ноктите,
13. Интравенска инекција,
14. Интрамускулна инекција
15. Консултативни прегледи
Закажете преглед за Вас и Вашите најмили на телефонските броеви; 02/2464460 и 077/564 200

Галерија  

 

 • 5.jpg
  big image
  5.jpg
 • 4.jpg
  big image
  4.jpg
 • 7.jpg
  big image
  7.jpg
 • 10.jpg
  big image
  10.jpg
 • 2.jpg
  big image
  2.jpg
 • 9.jpg
  big image
  9.jpg
 • 8.jpg
  big image
  8.jpg
 • 6.jpg
  big image
  6.jpg
 • 1.jpg
  big image
  1.jpg
 • 3.jpg
  big image
  3.jpg

Мапа  

Ст-Медика

Контакт Форма  

Ст-Медика

.

.