Поликлиника Галмедикус

 poliklinika galamedikus1

Поликлиника Галмедикус
Адреса: Никола Петров 2,
1440 Неготино  Македонија
Телефон: +389  75 218203 /  +389 43 361274  
E-маил: galmedikus@gmail.com

 

Опис  

Наскоро повеке информации и фотографии за Поликлиника Галамедикус - Неготино  и нејзините услуги  ке Видите на Вашиот профил.......наскоро....

Галерија  

 

 • 4.jpg
  big image
  4.jpg
 • 2.jpg
  big image
  2.jpg
 • 1.jpg
  big image
  1.jpg
 • 3.jpg
  big image
  3.jpg

Мапа  

Поликлиника Галмдикус

Контакт Форма  

Поликиника Галмедикус

.

.