Др. Ивица Луканоски

 drivicalukanoski logo Др. Ивица Луканоски
 Адреса: Никола Русински 3-б лок.8,
1000 Скопје  Мкедонија
Телефон: +389 02 3079958
E-маил: ordlukanoski@gmail.com
https://www.facebook.com/dr.IvicaLukanoski/

Опис  

Најдоброто место за негата на вашите заби е стоматолошката ординација на „Д-р Ивица Луканоски“ . Таа е основана во 2002 година. Од 2005 година имаме склучено договор со Фондот за здравствено осигурување на Р.Македонија.Довербата за матичен стоматолог ни ја имаат доверено повеке од 7000 пациенти. 16 години надоградување, инвестирање како во знаењето така и во најсовремената опрема и материјали кои ги поседуваме денеска и не прават единствени. Денес во нашата ординација работат 5 тима на врвно обучени  стоматолози кои ќе ви пружат најсовремена  услуга за сите стоматолошки третмани Тука спаѓаат интервенции како:
-Сите видови на импланти и протетски изработки на импланти (all on six & all on four kaj беззаби вилици)
-Сите видови на оралнохирушки интервенции , заглавени заби, апикотомии
-Најсовремени безметални естетски коронки, e max , litium di silikat, feldspath keramika, како и добро познатата цирконија
-Микроскопско ендодонтско лекување и прелекување на стари полнења со компромитиран исход
-Пополнување на усни и филери
-Ласерска терапија на парадонтоза
-Контролни превентивни прегледи
-Пломбирање на заби и нивно лекување
-Вадење на заби
-Одржување на орална хигиена ( чистење на забен камен и меки наслаги)
-Егзогена флуор профилакса и залевање на фисури ( кај деца)
Со развојот на модерната стоматологија се развиваме во ординација која ги прати сите најнови и најсовремени трендови во стоматологијата.
Уверете се во нашата професионалност и закажете го вашиот термин ТУКА.

Галерија  

 

 • 5.jpg
  big image
  5.jpg
 • 4.jpg
  big image
  4.jpg
 • 7.jpg
  big image
  7.jpg
 • 10.jpeg
  big image
  10.jpeg
 • 2.jpg
  big image
  2.jpg
 • 9.jpg
  big image
  9.jpg
 • 8.jpg
  big image
  8.jpg
 • 6.jpg
  big image
  6.jpg
 • 1.jpg
  big image
  1.jpg
 • 3.jpg
  big image
  3.jpg

Мапа  

Др.Ивица Луканоски

Контакт Форма  

Др.Ивица Луканоски

.

.