Др. Доневски Стојан

Cannot find drdonevskistojan folder inside /home/zdravstv/public_html/images/drdonevskistojan/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:Apache/2.4.57 (Unix) OpenSSL/1.0.2k-fips
Client OS:Unknown
PHP:5.6.37
drdonstojan logo1 

 Д-р Доневски Стојан
 Адреса: Кеј Маршал Тито 22/1,
2000 Штип, Македонија
 Е-маил:vlatkodonevski@gmail.com
Телефон: +389 32 391654
Мобилен: +389 071 217 820
Работно време: Пон - Пет од 08:30 до 19:30
Саб од 08:30 до 14:00

Опис  

Наскоро повеке информации и фотографии за Др.Доневски Стојан стоматолошка ординација и нејзините услуги ке Видите на Вашиот профил.......наскоро....

Галерија  

 

Мапа  

Др.Доневски Стојан

Контакт Форма  

Др.Доневски Стојан

.

.