Здравствен дом - Прилеп

 zdravstvendom logo

Здравствен дом-Прилеп
Адреса: Прилепски Бранители б.б. (Марксова),
7500 Прилеп Македонија
Телефон:+389 48 428184
Работно време:
Пон - Пет од 07:00 до 20:00
Саб од 07:00 до 12:00

Опис  

Наскоро повеке информации и фотографии од Здравствен дом-Прилеп и нејзините услуги наскоро на Вашиот профил..... наскоро........

Галерија  

 • 2.jpg
  big image
  2.jpg
 • 1.jpg
  big image
  1.jpg
 • 3.jpg
  big image
  3.jpg

Мапа  

Здравствен дом-Прилеп

Контакт Форма  

Здравствен дом-Прилеп

.

.