Аптека Тилија

 tilija logo

Аптека Тилија
Улица: с. Мирковци
1000, Скопје, Македонија
Телефон:+389 22667000
Мобилен: +389 078 404079
Емаил:tilija1@yahoo.com
Работно време:
Пон-Пет од 08:00 до 21:00

Опис  

Наскоро повеќе информации и фотографии од Аптека Тилија и нејзините производи на Вашиот профил.......наскоро......повеќе информации....

Галерија  

 • 8.jpg
  big image
  8.jpg
 • 6.jpg
  big image
  6.jpg
 • 1.jpg
  big image
  1.jpg

Мапа  

Аптека Тилија

Контакт Форма  

Аптека Тилија

.

.