ПЗУ Лек Медика

pzumedika logo

ПЗУ Лек Медика
Адреса: Ташко Караџа 22,1000  Скопје,  Македонија
Телефон:+389 02 3171149
Мобилен: 078 204511
Е-маил:pzu_lekmedika@yahoo.com
Работно време:
Пон - Пет од 07:00 до 19:30

 


Опис  

Наскоро повеке информации и фотографии од Здравствената организација Лек медика и нејзините услуги наскоро на Вашиот профил..... наскоро........

Галерија  

  • 2.jpg
    big image
    2.jpg
  • 1.jpg
    big image
    1.jpg

Мапа  

ПЗУ Лек Медика

Контакт Форма  

ПЗУ Лек Медика

.

.