Кратка но важна вест: Бакнувајте ги и дојте ги вашите малечки

Kissin-Baby

Кога мајката ги бакнува малите рачиња од нејзиното малечко, остава микроорганизми на таа малечка и нешна кожа. Потоа имуниот систем на мајката создава имуни клетки кои се бораат токму против тие микроорганизми, кои преминуваат во млекото, а бебето преку доењето ги внесува во својот организам.

Затоа мајки, бакнувајте го своето малечко и нахранете го со љубов и здравје.

ПАМЕТЕН ПРЕБАРУВАЧ

a-rezultati1

Hotels Macedonia

sidebar-hotelsmacedonia

Atravel

sidebar-atravel

Elco - web design

elco veb4

Здрава Исхрана

Најава за корисници

.

.

              

                       Connect With Us

Contact Us

Адреса: ТЦ Ѓорче Петров, Скопје, Македонија

Tel: +(389) 2 3176 929

Email: info@zdravstvo.eu.mk