Вежби за истегнување пред компјутер

vezba3

 

 

 

 

Долгите периоди на седење покрај компјутерот или на работната маса се честа причина за појава на вкочанетост во рамената и вратот и повремено причина за појава на долногрбна болка. Изведувајте ги овие вежби неколку пати во денот или секогаш кога чувствувате тегоби.

 

Потребно време: *3-4* минути

452

453

454

ПАМЕТЕН ПРЕБАРУВАЧ

.

.